Tiny Nature

Groots genieten

Het huisje


Dé plek om je even terug te trekken en te genieten van rust, natuur en een uniek onderkomen!
Op een schitterende plek in het noord-westen van de Veluwe. Een bosrijk gebied aan de rand bij Ermelo, met vrij uitzicht op een heideveld.

Altijd al willen ervaren hoe het is om in een Tiny house te slapen? Hier is je kans! Slapen in een uniek, zeer doordacht, duurzaam ontworpen huisje op een fantastische plek in het bos!

Het huisje biedt een bijzondere ruimtelijke ervaring. Door de zig-zag constructie is een extra draagconstructie overbodig, denk aan de stevigheid van gevouwen papier. De binnenruimte krijgt hierdoor iets luchtigs en ruimtelijks. Ondanks het kleine oppervlak geeft de ruimte een gevoel van eenvoud en vrijheid. Door het grote raamvenster komt het gefilterde licht mooi binnen. Bos en hei maken het plaatje compleet.

Indruk huisje:

Inrichting

Het Hermit-huisje is van alle gemakken voorzien. Een pelletkachel, droogtoilet, douche en binnenkort zonnecellen zorgen ervoor dat je zo zelfvoorzienend als mogelijk kunt recreëren.
Bed, bad en keukenlinnen zijn allemaal ruimschoots aanwezig. De lounge bank zorgt voor heerlijke relax momenten bij de warme kachel. Of anders met een lekker zonnetje met de terrasdeuren geopend.

Uiteraard is het huisje voorzien van volledig ingerichte keuken, met koelkast en gascomfort. Je slaapt boven in een heerlijk opgemaakt bed. Naast alle basisvoorzieningen vind je ook koffie, thee, olijfolie en kruiden. Je hoeft dus alleen kleding, eten en drinken mee te nemen!

Voorzieningen

  Ingerichte keuken

  Bed-bad en keukenlinnen

  Tweepersoonsbed

  Pelletkachel

 

Architect Daniël Venneman aan het woord. Het filmpje geeft een goed beeld van het ontstaan en de inrichting van dit bijzondere huisje.

Waar staat het huisje?

In het noordwesten van de Veluwe waar bos en heide ruimschoots aanwezig zijn. Vanuit het huisje stap je zo de natuur in. Een enorm stuk bos en heide ligt aan je voeten om van te genieten!

Tiny Nature - Groots genieten

© 2024 - Tiny Nature